Şehit Birol Yavuz İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0452 433 6647
WEB https://sbyiho.meb.k12.tr
Adres : Ayazlı Mah. Ardıç Sokak 18/1 FATSA/ORDU
VİZYON : VİZYONUMUZ: ´´Hayatın her alanında varım diyen bireylerin yetiştirildiği marka tescilli bir okul olmak´´
MİSYON : MİSYONUMUZ: Akademik, sosyal, kültürel, bilimsel, sanatsal, sportif becerilere sahip; Milli, dini, ahlaki değerlerle donatılmış, teknolojiyi kullanabilen, özgüveni yüksek, mutlu, bir üst eğitim kurumuna ve hayata kendini hazırlayan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Saatler : 08:35 - 15 : 10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce-Arapça
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Servis : Özel servis
Ulaşım : Şehir içi dolmuşla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Fatsa Merkez-Ayazlı Mah. Ardıç Sokak No: 18/1
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ordu İline 45 km, Fatsa İlçesine 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : LGS sınavlarında, genel ortalama ve puanla öğrenci alan okullara öğrenci yerleştirme sonuçlarına göre ilçede 20 ortaokul arasında ilk 4 okul arasındadır.
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda kız ve erkek öğrenciler için futbol, voleybol, basketbol, bilek güreşi, dart takımları kurulmuş olup müsabakalara katılım sağlanmaktadır. Ayrıca bireysel sporlar güreş, atletizm, kickboks, karate sporlarına da katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : e-twinning, Tübitak, Teknofest alanında projeler yapılmaktadır.